Home » Diensten » Ruim- en ontstoppingsdienst » Ontstoppingsdienst Ardooie

De Gele Wagen:
uw ontstoppingsdienst in Ardooie

Woon je in Ardooie en omgeving en ervaar je last van een verstopte riool? Wij van De Gele Wagen zijn jouw lokale partner in het uitvoeren van ontstoppingen in huis of bedrijf. Ons team bestaat uit gecertificeerde en ervaren rioolspecialisten, die dagelijks op pad zijn om alle bewoners van Ardooie te kunnen helpen. Het is ons doel om jouw rioolproblemen zo snel mogelijk, maar tegelijkertijd vakkundig en professioneel op te lossen.

Hoe gaat ontstoppingsdienst Ardooie te werk

Wij verhelpen ontstoppingen in alle denkbare afvoerleidingen, zoals het toilet, keuken, douche en regenafvoeren. De specialisten van De Gele Wagen zijn snel ter plaatse als jouw betrouwbare en vakkundige ontstoppingsdienst in Ardooie. Om de oorzaak van de verstopping op te sporen, maken wij gebruik van een camera, sensordetectie en rookdetectie. Zo kunnen wij gemakkelijk en snel de plaatsbepaling van het probleem vaststellen.

Ontstoppingsdienst voor alle riool verstoppingen

Een verstopt riool kan het dagelijkse leven flink verstoren en kan voor vervelende situaties zorgen. Zelf aan de slag gaan met een rubberen ontstopper kan zeer frustrerend zijn en het neemt veel tijd in beslag. Wij van De Gele Wagen nemen deze graag voor je uit handen. Neem contact met ons op en dan komt een van de rioolspecialisten van de ontstoppingsdienst in Ardooie zo snel mogelijk jouw kant op.

Tarieven Ontstoppingsdienst Ardooie

Een vervelende verstopping in je huis of bedrijf lossen wij graag zo snel mogelijk voor je op. Wij voeren onze werkzaamheden op een professionele en vakkundige wijze uit, waardoor je er weinig tot geen hinder van kan ondervinden. De tarieven met betrekking tot het oplossen van rioolproblemen kunnen echter verschillen. Van welke dienst wil je gebruik maken? Gaat het om het riool ontstoppen, rioolinspectie of rioolreparatie?

Om een duidelijk beeld te krijgen van de prijs kun je contact met ons opnemen. Na het beantwoorden van een aantal simpele vragen, geven wij een passende prijsopgave voor het verhelpen van verstopping. Hierdoor kom je nooit voor financiële verrassingen te staan!

Oorzaken en tips om verstoppingen te voorkomen

Een verstopping van het riool komt in ieder huishouden of bedrijf in Ardooie wel eens voor en dit kan verschillende oorzaken hebben. Denk bijvoorbeeld aan een gootsteen die verstopt raakt als je telkens vet en etensresten wegspoelt. Ook kan je toilet geblokkeerd raken door een ophoping van toiletpapier, maandverband en tampons. Het is dus van groot belang om goed op te letten wat er in jouw afvoer verdwijnt. Hieronder geven wij een aantal tips om een verstopt riool te voorkomen. 

  • Spoel de afvoeren regelmatig met soda en azijn
  • Spoel NOOIT vet door de afvoeren en wees voorzichtig met zeep- en etensresten
  • Voorkom het gebruik van chemische producten die de leidingen aantasten 

Is het al te laat en is jouw riool verstopt? Dan helpen wij jou graag! De vakmannen van ontstoppingsdienst Ardooie zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van wasbakken, toiletten, doucheputjes en andere afvoeren.

Advies nodig over een verstopping?

Heb je een vraag over een verstopping en zou je graag advies willen krijgen van een ontstoppingsspecialist? Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden graag jouw vragen. Gezamenlijk kijken we naar een passende oplossing, zodat je geen last meer hebt van vervelende en frustrerende verstoppingen.

Ontstoppingsdienst nodig in Ardooie?